reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
15
sivas360 Spor Başkan Büyükkılıç’tan Kayserispor Taraftarına Büyük Destek: Ücretsiz Tramvay Hizmeti!

Başkan Büyükkılıç’tan Kayserispor Taraftarına Büyük Destek: Ücretsiz Tramvay Hizmeti!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Bellona Kayserispor’un Süper Lig’deki ilk maçında Sivasspor’u ağırlayacağı 17 Ağustos Cumartesi günü, sarı kırmızılı taraftarlara önemli bir destek sağlayacağını duyurdu. Başkan Büyükkılıç, maç saatinde taraftarlara ücretsiz ulaşım hizmeti sunulacağını açıkladı.

KAYNAK: İHA

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç; Süper Ligdeki ilk maçında evinde Sivasspor’u ağırlayacak olan Bellona Kayserispor’a destek çağrısında bulunarak, sarı kırmızılı taraftara maç saatinde ‘ücretsiz ulaşım’ hizmeti verileceğini duyurdu.

Başkan Büyükkılıç, ilk haftayı BAY geçen, ligin ikinci haftasında 17 Ağustos Cumartesi günü saat 19.15’te kendi evinde Net Global Sivasspor’u konuk edecek olan Bellona Kayserispor’a başarılar dileyerek, taraftara da destek çağrısında bulundu.

Şehrin Süper Lig’deki temsilcisini desteklemek için taraftarın Sivas maçında stadı doldurmaları çağrısında bulunan Başkan Büyükkılıç;

"Hibrit çim sistemi ve yenilenen tribünlerimizle Bellona Kayserispor’umuzu büyük bir heyecanla bekliyoruz. Yedek kulübelerinden takım alanlarına kadar her detayını büyük bir titizlikle hazırladığımız stadyumumuzda, şehrimizin takımı, sarı kırmızı sevdamıza gelin hep birlikte destek olalım”

diye konuştu.

Büyükkılıç, sarı kırmızılı taraftara seslenerek,

“Cumartesi günü Sivasspor ile oynayacağımız sezonun ilk maçında, yenilenen yüzüyle RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda başta Kapalı Kale olmak üzere siz büyük Kayserispor taraftarımızı bekliyoruz”

ifadelerini kullandı.

Öte yandan, tüm Kayserilileri maça davet eden Başkan Büyükkılıç, verdiği talimatla tramvayda taraftara ücretsiz ulaşım desteği sunacaklarını belirtti.

Büyükkılıç, her maç öncesi olduğu gibi bu maçta da Passolig kartı olan Bellona Kayserispor taraftarına saat 17.00 ile 22.00 saatleri arasında hizmet verecek tramvay araçları ile ücretsiz ve kolay ulaşım imkânı sağlanacağını duyurdu.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...