reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
15
sivas360 Spor Akkışla'da Futbol Okulu'na Yoğun İlgi: 70'ten Fazla Çocuk Futbolun Temelini Öğreniyor!

Akkışla'da Futbol Okulu'na Yoğun İlgi: 70'ten Fazla Çocuk Futbolun Temelini Öğreniyor!

Akkışla'da kaymakamlık, belediye ve Halk Eğitim Merkezi işbirliğiyle düzenlenen Akkışla Futbol Okulu'na merkez mahallelerin yanı sıra 14 farklı mahalleden de taşımalı olarak katılım devam ediyor. 7 ve 17 yaş arası çocuklar için 2 Haziran ve 1 Temmuz'da başlayan futbol kurslarında toplamda 70'in üzerinde öğrenci, deneyimli antrenör Nihat Demir'den futbolun temel bilgilerini öğreniyor.

KAYNAK: İHA

Kayseri’nin Akkışla ilçesinde kaymakamlık, belediye ve Halk Eğitim Merkezi İşbirliği İle düzenlenen Akkışla Futbol Okulu büyük katılım ile devam ediyor. Futbol Okulu’na merkezinin yanı sıra 14 farklı mahalledeki çocuklar taşımalı olarak katılıyor.

Akkışla Kaymakamlığı Akkışla Belediyesi Akkışla Halk Eğitim Merkezi İşbirliği ile düzenlenen Akkışla Futbol Okulu 7 ile 13 yaş arası çocuklar için 2 Haziran’da başladı. Bu yaş aralığında 45 çocuk eğitim alıyor. 14, 15, 16 ve 17 yaş grupları ise 1 Temmuz’da 25 öğrencinin katılımı ile başladı.

Deneyimli Antrenör Nihat Demir’in verdiği futbol kurslarında toplamda 70’in üzerinde öğrenci futbolun temel bilgilerini öğreniyor. Kurslarla ilgili bilgiler veren Antrenör Nihat Demir,

“Sabah ve öğleden sonra olmak üzere Pazartesi, Çarşamba ve de Cuma günleri yapılan çalışmalarımız üç ay boyunca devam edecek. Akkışla ilçemizde ilk kez yapılan bu Yaz Futbol Kursu’na merkez mahallelerimiz ile birlikte Akin, Alevkışla , Ganişeyh, Gömürgen, Girinci, Gümüşsu, Kululu, Manavuz, Ortaköy, Şen, Uğurlu, Yeni, Yeşil ve de Yukarı Mahallemiz’den yoğun ilgi var. Çocuklarımızın taşımacılığını Akkışla Belediyesi üstlendi. Bütün Akkışlalı hemşerilerimizden çocuklarımıza destek olmasını bekliyoruz. Akkışla Kaymakamı Mehmet Gülseven, Belediye Başkanı Mustafa Dursun, Akkışla Şehit Nevzat Akyol HalkEğitimMüdürü Davut Özcan, İlçe Milli EğitimMüdürü Faruk Baykara ve Kayseri ASKFBaşkanı ve TFF Bölge Müdürü Mutlu Önal’ a da büyük desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum”

dedi.

Son çalışmada yapılan forma dağıtımına katılan Akkışla Belediye Başkanı Mustafa Dursun, çocuklara kek ve meyve suyu dağıtarak çalışmalar hakkında Antrenör Nihat Demir’den bilgi aldı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...