reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Siyaset Turhal'da Su Baskınları: Belediye Seferber Oldu!

Turhal'da Su Baskınları: Belediye Seferber Oldu!

Turhal Belediyesi, akşam saatlerinde etkili olan şiddetli yağışlara karşı çalışma başlattı. İtfaiye ile su ve kanalizasyon ekipleri su baskınlarıyla mücadele ediyor.

KAYNAK: İHA

Turhal Belediyesi, akşam saatlerinde etkili olan şiddetli yağışlara karşı çalışma başlattı. İtfaiye ile su ve kanalizasyon ekipleri su baskınlarıyla mücadele ediyor.

Turhal’da akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağışlar, bölge sakinlerini olumsuz etkiledi. Yağmur nedeniyle evlerine dolan sularla mücadele eden vatandaşlar için Turhal Belediyesi harekete geçti. İtfaiye ekipleri, ev girişlerinde biriken suları pompası ile tahliye ederken, su kanalizasyon ekipleri de yağmur suyu hatlarında oluşan sorunları gidermek için çalışmalarını sürdürdü.

Turhal Belediye Başkanı Erdem Ural, ekiplerle birlikte sahada yer alarak, vatandaşların yaşadığı sorunları yakından takip etti. Ural, konuyla ilgili yaptığı açıklamada,

"Yoğun yağışlar sonucunda oluşan su baskınlarıyla mücadele ediyoruz. İtfaiye ve Su Kanalizasyon ekiplerimiz gece gündüz demeden çalışarak, vatandaşlarımızın mağduriyetini en aza indirmek için çaba gösteriyor. Herkesin güvenliği ve konforu için elimizden geleni yapıyoruz"

dedi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...