reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14
sivas360 Siyaset Tokat Belediye Başkanı'nın X Hesabına Siber Saldırı: "İrademizi Manipüle Edemezler"

Tokat Belediye Başkanı'nın X Hesabına Siber Saldırı: "İrademizi Manipüle Edemezler"

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, resmi X (eski adıyla Twitter) hesabının siber saldırıya uğradığını duyurdu. Saldırının ardında siyasi manipülasyon olduğunu belirten Yazıcıoğlu, "Bu ahlaksız ve alçakça saldırı, Tokat Belediyesi’nin Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altındaki üretken, ilkeli ve milli duruşunu hedef almaktadır" dedi.

KAYNAK: İHA

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, X hesabının siber saldırıya uğradığını duyurdu. Yazıcıoğlu,

"Amaç nettir: Tokat Belediyesi’nin ilkeli duruşunu zedelemek ve Tokat halkının iradesini manipüle etmektir"

dedi.

Yapılan son yerel seçimde Tokat Belediye Başkanı seçilen Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, resmi X hesabının siber saldırıya uğradığını duyurdu.

21 Ağustos’ta X hesabının ele geçirildiğini belirten Başkan Yazıcıoğlu, bir siyasi partinin genel başkanı ve üyelerinin hesabının takip ettirildiğini belirtti. Yapılan eylemin Tokat halkının iradesine karşı yapılan bir operasyon olduğunu söyleyen Yazıcıoğlu,

"Bu ahlaksız ve alçakça saldırı, Tokat Belediyesi’nin Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altındaki üretken, ilkeli ve milli duruşunu hedef almaktadır. Amaç nettir: Tokat Belediyesi’nin ilkeli duruşunu zedelemek ve Tokat halkının iradesini manipüle etmektir. Buradan açık ve net ifade ediyorum: Hiçbir siber saldırı, hiçbir iftira ve hiçbir karanlık odak bizim Tokat’a ve milletimize olan hizmet aşkımızı engelleyemeyecektir. Tokat Belediyesi ne sosyal medya operasyonlarına, ne kirli tezgâhlara ne de siyasi kumpaslara boyun eğmeyecek kadar güçlü bir iradeye sahiptir. Bu saldırının arkasında kim ya da kimler varsa hukuk önünde hesap vereceklerdir. Konu ile ilgili adli ve siber suçlar birimlerine gerekli başvurular yapılmış, sürecin takipçisi olunacaktır. Tokat Belediyesi, Milliyetçi Hareket Partisi’nin ahlaklı, üretken ve milli belediyecilik anlayışından sapmadan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün emanet ettiği Cumhuriyet’e ve Türk milletinin yüksek değerlerine bağlı kalarak yoluna kararlılıkla devam edecektir. Bu vesileyle tüm hemşehrilerime çağrım şudur: Hiçbir algı oyununa, hiçbir manipülasyona itibar etmeyiniz. Biz, Tokat için çalışmaya, hizmet etmeye, taş üstüne taş koymaya devam edeceğiz"

ifadelerine yer verdi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...