reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Siyaset Tokat Belediye Başkanı Yazıcıoğlu'ndan 'Üretken Belediyecilik' Vurgusu!

Tokat Belediye Başkanı Yazıcıoğlu'ndan 'Üretken Belediyecilik' Vurgusu!

Şehrin dört bir yanını kapsayan mahalle ziyaretleri ve süren proje incelemeleri ile Başkan Yazıcıoğlu, çalışmaları yerinde denetliyor ve hemşehrilerinin talep ve önerilerini birinci ağızdan dinliyor.

KAYNAK: İHA

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, mahalle ziyaretleri ve proje incelemeleriyle üretken belediyecilik anlayışını sahaya yansıtarak şehri modern bir görünüme kavuşturuyor.

Tokat Belediye Başkanı Mehmet Kemal Yazıcıoğlu mahalle ziyaretlerine devam ederek proje incelemelerine devam ediyor. Başkan Yazıcıoğlu, Derbent Mahallesi’nden başlayarak Barbaros Caddesi, Kümbet Mahallesi ve Tokat Otobüs Terminali’nde incelemelerde bulundu.

Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Yazıcıoğlu, yürütülen çalışmaları yerinde değerlendirerek,

"Üretken Belediyecilik anlayışıyla tam gaz yola devam ediyoruz"

dedi.

Başkan Yazıcıoğlu Derbent Mahallesindeki sorunların çözüm önerilerini yerinde değerlendirdi

Başkan Mehmet Kemal Yazıcıoğlu, ilk olarak Derbent Mahallesi Muhtarı Serdar Yaman, teknik birimlerden sorumlu belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleriyle birlikte mahalleyi ziyaret etti. Burada vatandaşlarla bir araya gelen Yazıcıoğlu, vatandaşların taleplerini doğrudan sahada dinleyerek çözüm önerilerini değerlendirdi. Başkan Yazıcıoğlu, mahalle ziyaretlerinin ve proje incelemelerinin düzenli olarak süreceğini belirterek Tokat’ın daha yaşanabilir ve modern bir şehir olması için çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini kaydetti.

Barbaros Caddesinde güvenli ulaşım ve altyapıyı kazandıracağız

Ziyaretin ikinci durağı yapımı tamamlanmak üzere olan Barbaros Caddesi oldu. 22 metre genişliğinde Tokat’ın en büyük caddelerinden biri olacak olan Barbaros Caddesi’nde çalışmaların hızla devam ettiğini belirten Yazıcıoğlu, kaldırım ve cadde yenileme çalışmalarının tamamlanmasıyla bölgeye modern ve güvenli bir ulaşım altyapısı kazandırılacağını ifade etti.

Kümbet Mahallesi Asfalt Çalışmaları

Başkan Yazıcıoğlu, ardından Kümbet Mahallesi’ne geçerek burada devam eden asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi. Çalışmaların kısa sürede tamamlanacağını kaydeden Yazıcıoğlu,

"Hemşehrilerimizin daha rahat ve güvenli ulaşım sağlaması için gece gündüz çalışıyoruz."

diye konuştu.

Tokat Otobüs Terminali’nde sona yaklaşıldı

Programın son durağı ise yenileme çalışmalarının sona yaklaşmak üzere olduğu Tokat Otobüs Terminali oldu. Terminalde yapılan modernizasyon çalışmalarıyla Tokatlıların daha konforlu hizmet alacağını vurgulayan Yazıcıoğlu, terminalin şehre yakışır bir görünüme kavuşacağını söyledi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...