İYİ Parti Sivas İl Başkanı Volkan Karasu, mahalli seçimler kapsamında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile görüşme toplantısına katıldı.
Başkan Karasu, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde tüm il ve ilçelerde belediye başkanlıklarına talip olduklarını yineledi. Karasu, güçlü adaylar belirleyip bu anlamda İYİ Parti il teşkilatı olarak seçime iddialı bir şekilde çıkmak istediklerini kaydetti.
Başkan Karasu, 6 ay gibi kısa bir süre kalan belediye seçimleri için, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener liderliğinde istişareler gerçekleştirdiklerini bu anlamda Ankara’da olduklarını söyledi.
Karasu ayrıca, Ankara temasları kapsamında partilerinin belediye başkan aday adayı olmak isteyen Halil İbrahim Budaklı'nın başvurusunu da İYİ Parti yerel yönetimden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Burak Akburak' a sunduklarını belirtti.
Sivas'ın Sivaslının her daim yanında olduklarını ifade eden Başkan Karasu, Ankara'daki görüşmelerin yine ve yeniden Sivas lehine olacağının altını çizdi. Karasu, İYİ Parti olarak yerel seçimleri fazlaca önemsediklerini bunun içinde çok çalıştıklarını sözlerine ekledi. /Nusret Sarıbek/
MUHABİR: Nusret Sarıbek
Murat Toraman’dan Sivas360.com’a Hayırlı Olsun Ziyareti...
#Sivas / 08 Mayıs 2026
Yemlik Otu Hem Sofralara Hem Sağlığa Katkı Sunuyor
#Sivas / 08 Mayıs 2026
Yorumlar
Daha fazla yorum yükle...