Sağlık Bakanlığı Yönetim Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından 121. Dönem Devlet Hizmet Yükümlülüğü (DHY) Kurasında yayınlanan münhal kadrolar da Sivas’a 10’u uzman hekim, 15’i hekim olmak üzere 25 doktor kadrosu ihdas edildi.
Müjdeli haberi AK Parti’nin Kangallı Sivas Milletvekili Hakan Aksu duyurdu.
Yeni doktorların Sivas’a hayırlı olmasını temenni eden
“Sağlık Bakanlığımız tarafından gerçekleştirilen Devlet Hizmet Yükümlülüğü atamaları kapsamında, uzun süredir beklediğimiz Yeni Doğan Uzman Tabibimiz de dahil olmak üzere birçok yeni hekim Sivas’ımıza ve kıymetli hemşehrilerimize hayırlı olsun.
Sağlık hizmetlerinin kalitesini artırmak, vatandaşlarımıza daha hızlı ve etkin sağlık hizmeti sunmak için çalışmalarımıza kararlılıkla devam ediyoruz. Yeni atanan hekimlerimizin Sivas’ımıza değer katacağına inanıyor, görevlerinde başarılar diliyorum.
Bu süreçte desteklerini esirgemeyen Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Sağlık Bakanımız Sayın Kemal Memişoğlu’na ve Grup Başkanımız Sayın Abdullah Güler’e şükranlarımı sunuyorum”
dedi.