reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
14
sivas360 Siyaset Saadet Sivas İl Başkanından Önemli Çağrı: Zulme Karşı Direnmeliyiz

Saadet Sivas İl Başkanından Önemli Çağrı: Zulme Karşı Direnmeliyiz

Saadet Partisi Sivas İl Başkanı Mehmet Zahit Tokgöz, “Hicri yılın ruhuna uygun olarak zulme karşı direnmeli, barış için mücadelemizi sürdürmeliyiz” dedi.

MUHABİR: Musaattin Oflaz

Saadet Partisi Sivas İl Başkanı Mehmet Zahit Tokgöz, yeni yıl mesajı yayımladı.

Tokgöz,

“Gazze’de yaşananlar yalnızca Filistin’in değil, insanlığın onur mücadelesidir. Bugün Gazzeli kardeşlerimizin yaşadığı zulüm, hepimizin vicdanını derinden yaralamaktadır. Bizlere düşen, bu mücadeleyi anlamak, destek olmak ve zulme karşı insanlık adına bir duruş sergilemektir”

dedi.

Gazze’deki mücadelenin yalnızca bir coğrafya ile sınırlı olmadığını söyleyen Tokgöz,

“Gazze, sadece Filistinlilerin değil, tüm İslam aleminin ve insanlığın onurudur. Eğer Gazze susarsa, adalet için ses çıkaracak bir coğrafya kalmayacaktır. Bu direniş, toprak mücadelesinden öte, insanlığın evrensel değerlerini savunan bir duruştur. Dualarımız Gazze’deki kardeşlerimizle birliktedir”

dedi.

2025 yılının adaletin, barışın ve özgürlüğün tesis edilmesi adına bir dönüm noktası olmasını temenni eden Tokgöz, 

“2025 yılı, insanlık adına yeni bir başlangıcın yılı olsun. Gazze başta olmak üzere tüm mazlum coğrafyalar özgürlüğe kavuşsun. Bu yıl, adaletin, barışın ve dayanışmanın güçleneceği bir dönem olsun. Hicri yılın ruhuna uygun olarak zulme karşı direnmeli, barış için mücadelemizi sürdürmeliyiz. Dualarımız tüm mazlumların üzerinedir.”

dedi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...