reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Siyaset Kangallı Vekil’den İmranlı Çıkarması

Kangallı Vekil’den İmranlı Çıkarması

AK Parti Sivas Milletvekili Rukiye Toy ve ilçe protokolü, İmranlı Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret ederek, yeni eğitim dönemi planlamaları ve açılan bölümler hakkında bilgi aldı. Özel Güvenlik ve Koruma Programı’nın bölgeye katkı sağlaması hedefleniyor.

MUHABİR: Merve Vuslat Aydoğdu

Kangallı AK Parti Sivas Milletvekili Rukiye Toy, İmranlı Kaymakamı Fatma Bayalan, İmranlı Belediye Başkanı Ali Ürek ve ilçe protokolü, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İmranlı Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında Yüksekokul Müdürü Doç. Dr. Seval Elden Ürgüp, heyete 2025-2026 eğitim-öğretim yılı için planlanan projeler ve yüksekokulun gelecek hedefleri hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

Doç. Dr. Ürgüp, bu yıl ilk kez öğrenci kabulüne başlayan Özel Güvenlik ve Koruma Programı’nın açılmasında verdikleri desteklerden ötürü Sivas Milletvekili Rukiye Toy’a ve Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Şengönül’e teşekkür etti.

Yeni programın, hem öğrencilerin mesleki gelişimine katkı sunması hem de bölgedeki istihdam olanaklarını artırması bekleniyor. Ziyaret, karşılıklı fikir alışverişiyle sona erdi.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi yetkilileri, üniversite olarak bölgesel kalkınma ve eğitim alanında iş birliğini güçlendirme kararlılıklarını vurguladı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...