Anahtar Partisi Sivas İl Başkanlığı tarafından STK başkanları, muhtarlar ve dernek yöneticilerinin katılımı ile istişare toplantısı düzenlendi.
Anahtar Partisi Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu ve parti genel merkez yöneticilerinin de katılımı Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda gerçekleştirilen toplantıda katılımcıların sorun ve sıkıntıları dile getirildi.
Anahtar Partisi Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu, katılımcılara seslenerek Anahtar Partisinin kuruluşu, amacı ve siyaseti hakkında bilgi verdi.
Toplantıya katılan Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Hakan Demirgil, esnaf ve sanatkarların karşılaştıkları sorun ve sıkıntılar hakkında bilgi verdikten sonra Genel Başkan Yavuz Ağıralioğlu’na esnafların sorunlarının yer aldığı dosyayı takdim etti.
