reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
15
sivas360 Siyaset Deprem Bölgesinde Yeni Bir Şehir Doğuyor: Malatya Yeşilyurt İkizce'de Uydu Kent Kuruluyor

Deprem Bölgesinde Yeni Bir Şehir Doğuyor: Malatya Yeşilyurt İkizce'de Uydu Kent Kuruluyor

İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, deprem bölgesi Malatya'da kentin yeniden imar ve ihyası için başlatılan çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, Yeşilyurt İkizce’de uydu bir şehir kurduklarını açıkladı.

KAYNAK: İHA

İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, deprem bölgesi Malatya’da kentin yeniden imar ve ihyası için başlatılan çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, Yeşilyurt İkizce’de uydu bir şehir kurduklarını söyledi.

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Malatya’ya gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, ilk olarak Malatya Valiliğini ziyaret etti.

Burada düzenlenen değerlendirme ve istişare toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Karaloğlu, deprem bölgesi Malatya’da, kentin yeniden imar ve ihyası için başlatılan çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirterek, Yeşilyurt İkizce’de uydu bir şehir kurduklarını söyledi.

“İkizce’de uydu bir şehir kuruyoruz”

Deprem bölgelerine düzenledikleri ziyaretlerle çalışmaları yerinde incelemeyi sürdürdüklerini aktaran Karaloğlu,

"Dün Kahramanmaraş’ta idik. Bugün ise Malatya’dayız. Sahaya çıkarak şehir merkezinde devam eden kalıcı konut ve işyeri alanlarını gezeceğiz. Daha sonra Yeşilyurt İkizce bölgesine giderek bölgede konutlarına yerleşen vatandaşları ziyaret ederek varsa sorunları dinleyeceğiz. Deprem bölgeleri içerisinde en yoğun konut ürettiğimiz alanlardan bir tanesi Yeşilyurt İkizce. Bölgede ciddi de bir altyapı çalışması yapıyoruz, adeta uydu bir şehir kuruyoruz. Bölgenin altyapıları ile ilgili farklı kuruluşların çalışmaları var tamamını yerinde inceleyeceğiz”

diye konuştu

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...