reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Siyaset BBP'nin yeni Başkanı Akın Akıncı oldu

BBP'nin yeni Başkanı Akın Akıncı oldu

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kangal İlçe teşkilatında 7. Olağan Kongre gerçekleştirildi. Yapılan kapalı oylamada 86 delegenin oy kullandı.47 delegenin oyunu alan Akın Akıncı, BBP Kangal İlçe Başkanı oldu. Turan Sığırcı ise delegelerden 38 oy aldı. Bir oy geçersiz sayıldı. 

MUHABİR: Refika Menekşe

Büyük Birlik Partisi ( BBP) Kangal İlçe teşkilatında 7. Olağan Kongre gerçekleştirildi. Kangal Belediye Düğün Salonunda yoğun bir katılımla gerçekleştirilen Olağan Kongre de iki aday yarıştı. 

Yaklaşık 25 yıldır BBP Kangal İlçe Başkanlığı'nı yürüten Turan Sığırcı ile geçmiş dönemlerde Alperen Ocakları İlçe Başkanlığı yapan Akın Akıncı İlçe Başkanlığına aday oldu. Yapılan kapalı oylamada 86 delegenin oy kullandı.47 delegenin oyunu alan Akın Akıncı, BBP Kangal İlçe Başkanı oldu. Turan Sığırcı ise delegelerden 38 oy aldı. Bir oy geçersiz sayıldı. 

Gerçekleştirilen kongreye BBP Sivas İl Başkanı Ahmet Polat. Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Cafer Çongar, Feridun Yurtsever Yüksek İstişare Kurulu (YİK) üyesi Aytekin Kulmaç, İl Meclis Üyesi Ömer Yeğin, İl Başkan vekili Sedat Yağmur, il ve ilçe yönetimleri, Altınyayla İlçe Başkanı Faruk Tokuş, Divriği İlçe Başkanı Emre Bütünbaş, Alperen Ocakları İl Başkanı Zeki Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Musa Gazi, İYİ Parti İlçe Başkanı Emre Tur, Saadet Partisi İlçe Başkanı Hamit Gölbaşı ve vatandaşların katılımlarıyla gerçekleşti.

BBP İlçe Başkanı olarak seçilen Akın Akıncı seçimin ardından yaptığı konuşmada partililere ve delegelere teşekkür ederek;

"Partinin çeşitli kademelerinde görev yaptım. Çocukluk yıllarımdan günümüze kadar bu partinin, bu davanın içinde bulunarak Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu çizgisi ile siyaset yaptım. Şimdiye kadar partimizde görev yapan Turan Sığırcı ve yönetimine teşekkür ediyorum. Bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da canla başla mücadelemizi sürdüreceğiz"

ifadelerine yer verdi.

Turan Sığırcı, siyasette vefa, menfaat ve ihanet vurgusu yaparak bu çizgisinden hiç bir zaman sapmadığını ifade ederek delegelere sitemli bir konuşma yaptı . / Refika Menekşe

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...