reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Siyaset “AK Parti oylarını patlatacağız”

“AK Parti oylarını patlatacağız”

AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, Mahalli İdareler Seçimleri için partilerine başvuran aday adaylarına gerçekleştirilen Temayül yoklamasında; “Aday adaylarımızdan hangisi aday olursa olsun hep beraber onun peşinde sandıkta AK Parti oylarını patlatacağımızı ifade ediyoruz” dedi.

KAYNAK: İHA

Kadir Has Kongre Merkezi’nde düzenlenen Temayül yoklamasına AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş; Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, ilçe belediye başkanları ve parti yönetimi ile üyeler katıldı.

Temayül yoklamasında konuşma yapan AK Parti Genel Başkanvekili Mustafa Elitaş, hiçbir aday adayını birbirinden ayrı tutmayacaklarını dile getirerek;

“Bu temayül yoklaması AK Parti’nin 22 yıllık siyasi ömrü boyunca her sene yaptığı, ciddiye aldığı teşkilat mensuplarının kanaatlerinin önemli olduğunun göstergesi olarak ortaya çıktı. Şunu açık ve net ifade edelim ki; aday belirlemesinde birinci temayül yoklaması var. Etki oranı yüzde 30. İkincisi anket var. İlçelerle, belediyelerle, büyükşehir belediyelerle ilgili anket araştırmaları var onların etki oranı da yüzde 40 ve genel merkezin bu ikisinin bütünleşmesinden dolayı bir tercih hakkı var. Bu çerçevede devam ediyor. Burada belediye başkan adaylarımız var. Onların hep birlikte fotoğraf vermeleri, kol kola bulunmaları beni ziyadesiyle mutlu etti. Hiç kimseyi birbirinden ayrı tutmadan herkes tercih etsin diye değil, içimizden kim çıkarsa çıksın ’bizim belediye başkanımız’ diyebilecek yüreklilikle ifade ettiklerini, mutlulukla ifade ettiğimi söylemek istiyorum. Hakikaten bize yakışır bir temayül yoklaması. Aday adaylarımızdan hangisi aday olursa olsun hep beraber onun peşinde 31 Mart tarihinde sandıkta AK Parti oylarını patlatacağımızı ifade ediyoruz. Cumhur İttifakı olarak da bütün aday adaylarına değerli belediye başkan adayı aday adaylarımıza, il genel meclis belediye meclisi aday adaylarımıza başarılar diliyorum”

şeklinde konuştu.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...