reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Siyaset AK Parti Milletvekili Ölmeztoprak’tan Yaka Mahallesi’ne Çıkartma: 2053 ve 2071 Hedeflerimize Kararlılıkla İlerliyoruz

AK Parti Milletvekili Ölmeztoprak’tan Yaka Mahallesi’ne Çıkartma: 2053 ve 2071 Hedeflerimize Kararlılıkla İlerliyoruz

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Yeşilyurt ilçesindeki Yaka Mahallesi'nde temaslarda bulunarak mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Ziyarette, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Esin Yılmaz Tanrıverdi ve AK Parti Yeşilyurt İlçe Kadın Kolları Başkanı Gönül Özfındık da Milletvekili Ölmeztoprak’a eşlik etti.

KAYNAK: İHA

Yeşilyurt’ta temaslarda bulunan AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Yaka mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, beraberinde, AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Ramazan Yaylacı, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Esin Yılmaz Tanrıverdi, AK Parti Yeşilyurt İlçe Kadın Kolları Başkanı Gönül Özfındık ile birlikte Yaka mahalle sakinleri ile bir araya gelerek vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Mahalle sakinlerinin halkın milletvekili söylemleri ile sevgi gösterisinde bulunduğu Milletvekili Ölmeztoprak, şehrin inşa, imar ve ihya çalışmaları kapsamında ki beklentileri en güzel notalara taşıyacaklarını belirtti.

Kent genelinde devam eden çalışmaların bütüncül bir şekilde ele alındığı ifade eden AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, bunu yaparken rutin hizmetlerinde aksamaması için ellerinden gelen tüm gayreti göstererek tek vatandaşın mağdur edilmesine izin vermeyeceklerini söyledi.

AK Parti’nin milletin bağrından doğan bir siyasi hareket olduğuna vurgu yaparak 22 yılda devrim niteliğinde hizmetlerin hayata geçirildiğini aktaran Milletvekili Ölmeztoprak 2053, 2071 Türkiye’sinin inşası için başlatılan çalışmaların ise kararlıkla sürdüğünü ifade etti.

Milletvekili Ölmeztoprak mahalle ziyaretlerinin ardından kent merkezinde esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşlarla çay içerek sohbet etti.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...