Sivas’ta Kaymakamlardan Valiliğe Duygusal Veda: 6 İlçe Amiri Merkez Stajına Gidiyor!

Sivas idari yönetiminde bayrak değişimi rüzgarları esiyor. İçişleri Bakanlığı’nın eğitim ve yükselme takvimi doğrultusunda, Ankara’da gerçekleştirilecek olan Merkez Stajı programına katılacak olan 6 ilçe kaymakamı için Sivas Valiliği'nde resmi bir veda kabulü düzenlendi. Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, görev süreleri boyunca sahada basılmadık yer bırakmayan ve vatandaşların takdirini kazanan başarılı mülki idare amirlerini makamında kabul ederek şehre sundukları hizmetler için teşekkür etti.
Valilik makamında gerçekleşen kabul programına; Akıncılar Kaymakamı Mürüvvet Yücel, Altınyayla Kaymakamı Mustafa Büyükuçar, Doğanşar Kaymakamı Muhammed Yavuz, İmranlı Kaymakamı Fatma Bayalan, Koyulhisar Kaymakamı Muhammed Hasan Kukuş ve Ulaş Kaymakamı Esad Mücahid Eskimez katıldı. Sivas'ın stratejik ilçelerinde mülki amirlik görevini başarıyla yürüten kaymakamlarla tek tek sohbet eden Vali Şimşek, ilçelerin kalkınmasında gösterdikleri performanstan ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Başarı Belgesi ve Hediyeler Takdim Edildi
Kamu hizmetlerinin taşrada çok daha etkin, hızlı ve verimli bir şekilde yürütülmesine büyük katkı sağlayan genç bürokratlara, Vali Yılmaz Şimşek tarafından üstün gayretlerinden ötürü başarı belgesi ve Sivas hatırası çeşitli hediyeler takdim edildi. Kaymakamların vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla devletin şefkatli yüzünü sahada en iyi şekilde temsil ettiğini belirten Vali Şimşek, genç meslektaşlarına meslek hayatlarının bundan sonraki dönemlerinde ve yeni görev yerlerinde muvaffakiyetler diledi.
Merkez stajı eğitimi için Sivas defterini kapatarak başkente hareket edecek olan 6 ilçe kaymakamı ise, görev yaptıkları süre boyunca projelerine verdikleri büyük destekler ve mülki idaredeki rehberliği için Vali Yılmaz Şimşek’e şükranlarını sundu. Veda kabulü, Valilik binasında çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.