Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Sivas Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü görevine atanan Mustafa Türkoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Vali Şimşek, ziyaret kapsamında kurumun yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi alırken hizmet birimlerini de inceleyerek vatandaşlarla sohbet etti.
Sivas SGK İl Müdürlüğü’nü ziyaret eden Vali Yılmaz Şimşek, İl Müdürü Mustafa Türkoğlu ile makamında bir araya geldi.
Türkoğlu’na yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunan Şimşek, çalışmalarında başarılar diledi.
Görüşmede Sivas genelinde yürütülen sosyal güvenlik hizmetleri, kurumun mevcut faaliyetleri, hizmet süreçleri ve gerçekleştirilen çalışmalar ele alındı. Vali Şimşek, İl Müdürü Türkoğlu’ndan yürütülen projeler ve kurumsal hizmetlere ilişkin bilgi aldı.

SGK’daki Hizmet Birimlerini İnceledi
Makam ziyaretinin ardından SGK İl Müdürlüğü bünyesindeki hizmet birimlerini gezen Vali Şimşek, kurum personeliyle bir araya geldi.
Birimlerde yürütülen iş ve işlemler hakkında yetkililerden bilgi alan Şimşek, çalışanlara görevlerinde kolaylıklar diledi.
Vatandaşların Talep ve Önerilerini Dinledi
Vali Yılmaz Şimşek, ziyaret sırasında SGK İl Müdürlüğü’nde işlemlerini gerçekleştiren vatandaşlarla da sohbet etti.
Vatandaşların sosyal güvenlik hizmetlerine ilişkin görüşlerini dinleyen Şimşek, iletilen talep ve öneriler hakkında bilgi aldı.
Ziyaret, kurumda yürütülen çalışmaların ve vatandaşlara sunulan hizmetlerin değerlendirilmesinin ardından sona erdi.