Sivas İl Millî Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan’dan 103 Bin Öğrenciye Anlamlı Tatil Mesajı!
Sivas genelinde yoğun bir emek, sabır ve gayretle sürdürülen 2025-2026 eğitim-öğretim yılının resmen sona ermesiyle birlikte büyük bir karne coşkusu yaşandı. Sivas İl Millî Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan, il genelinde eğitim gören ve yaz tatiline adım atan 103 bin 211 öğrenci, fedakar öğretmenler ve veliler için kapsamlı bir tebrik mesajı yayımladı.
"Öğretmenlerimizin ve Velilerimizin Emeği Takdire Şayan"
Yayımladığı mesajda eğitimin tüm paydaşlarına ayrı ayrı teşekkür eden İl Müdürü Fatih Erdoğan, geleceğin mimarı olan öğretmenlerin koca bir yıl boyunca sınıflarda gösterdiği sabır, sevgi ve özverinin her türlü takdirin üzerinde olduğunu vurguladı. Eğitimin sarsılmaz temeli olan velilere de seslenen Erdoğan, okullarla kurulan güçlü iş birliğinden ve çocukların arkasındaki sarsılmaz desteklerinden ötürü şükranlarını sunarak, tüm eğitim camiasına sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir tatil dönemi diledi.
103 Bin Öğrenciye Yaz Tatili Tavsiyeleri
Mesajının devamında doğrudan karne heyecanı yaşayan öğrencilere seslenen İl Millî Eğitim Müdürü Fatih Erdoğan, şu değerli tavsiyelerde bulundu:
"Yıl boyunca dersliklerde, laboratuvarlarda ve sahalarda gösterdiğiniz büyük emek ve azim için hepinizi yürekten kutluyorum. Şimdi sizler için dinlenme, eğlenme ve aynı zamanda kendinizi çok yönlü olarak geliştirme zamanı. Yaz tatili dönemini bol bol kitap okuyarak, sporla ilgilenerek, kültürel ve sanatsal etkinliklere zaman ayırarak değerlendirmenizi; aileniz ve sevdiklerinizle güzel anılar biriktirmenizi diliyorum. Unutmayın ki öğrenmek sadece okul sıralarıyla sınırlı değildir; o, hayatın her anında ve her alanında kesintisiz devam eden kutsal bir yolculuktur."
Sivas 360 ailesi olarak, ilimizde karne alan tüm evlatlarımızı tebrik ediyor, öğretmen ve velilerimize iyi tatiller diliyoruz.