BBP Sivas İl Başkan Adayı Hakan Sezerer Oldu!
Kent siyasetinde merakla beklenen il başkanlığı süreciyle ilgili karar açıklandı. Yapılan değerlendirmeler sonucunda, yaklaşan kongrede BBP Sivas İl Başkanlığı için Sivas Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Hakan Sezerer’in aday gösterildiği duyuruldu.
Açıklamanın ardından parti teşkilatında ve kamuoyunda gelişme dikkatle karşılanırken, gözler yapılacak kongreye çevrildi. Hakan Sezerer’in önümüzdeki günlerde hem yönetim listesi hem de yeni dönem hedeflerine ilişkin detaylı bir açıklama yapması bekleniyor.
Sivas siyasetinde uzun yıllardır çeşitli görev ve çalışmalarıyla tanınan Sezerer’in adaylığı, BBP teşkilatında yeni bir dönemin başlangıcı olarak değerlendiriliyor. Kongre sürecinin, partinin Sivas’taki gelecek yapılanması açısından belirleyici olması bekleniyor.