Sivas Numune Hastanesi bünyesinde faaliyet gösteren Gebe Okulu, anne adaylarını doğuma ve annelik sürecine hazırlamaya devam ediyor. Okulda verilen eğitim programını başarıyla tamamlayan 26 kadın için sertifika töreni düzenlendi.
Alanında uzman sağlık çalışanları tarafından yürütülen eğitimlerde, gebelik sürecinden doğuma hazırlığa, sağlıklı beslenmeden egzersizlere kadar pek çok konuda detaylı bilgi verildi. Bebek bakımı, emzirme teknikleri ve doğum sonrası psikolojik destek konuları da programın önemli başlıkları arasında yer aldı.
Sertifika töreninde konuşan yetkililer, gebelik eğitiminin anne adaylarının hem fiziksel hem de ruhsal olarak bu özel sürece daha bilinçli şekilde hazırlanmasını sağladığını vurguladı.
Sivas Numune Hastanesi Gebe Okulu, anne adaylarını desteklemeye ve bilinçli annelik yolunda rehberlik etmeye devam edecek.

