reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
15
sivas360 Kültür-Sanat Tercan’da hayat boyu öğrenme sergisi açıldı

Tercan’da hayat boyu öğrenme sergisi açıldı

Tercan’da Hayat Boyu Öğrenme Haftası etkinlikleri çerçevesinde İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü kursiyerlerinin el emeği göz nuru ürünlerinden oluşan sergi açıldı.

KAYNAK: İHA

Sergide Türk işlemeleri ve nakış, tel kırma, filiografi ve rölyef çalışmalarından, yağlı boya tablolara kadar yüzlerce ürün yer aldı. İlçe Aile Destek Merkezi Müdürlüğünde kurulan serginin açılışına Kaymakam Cafer Kaymakçı yaptı.

Açılış kurdelesinin kesiminin ardından stantları dolaşıp ürünler hakkında usta öğreticiler ve öğrencilerden bilgi alıp kursiyerleri tebrik eden Kaymakam Cafer Kaymakçı, “Hocalarımız ve öğrencilerimiz tarafından birbirinden güzel eserler ortaya konulmuş, her şey el emeği göz nuru, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüz özverili çalışarak önemli katkı sağladı, özverili çalışmalarından dolayı İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yahya Güneş’e öğretmenlerimize, usta öğreticilerimize ve kursiyerlerimize teşekkür ederim” dedi.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yahya Güneş’te, kursiyerlerin el emeği göz nuru eserlerini görmek ve incelemek isteyen misafirlerin, İlçe Aile Destek Merkezi Müdürlüğünü ziyaret edebilecekleri söyledi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...