reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Kültür-Sanat SOLOTÜRK Sivas Semalarında Cumhuriyet İçin Uçtu

SOLOTÜRK Sivas Semalarında Cumhuriyet İçin Uçtu

4 Eylül 1919 Sivas Kongresi’nin 106. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında SOLOTÜRK gösteri uçuşu yaptı. Nefes kesen gösteri uçuşunu yüzlerce vatandaş takip etti.

KAYNAK: İHA

Manda ve himayenin reddedildiği, Cumhuriyet’in temellerinin atıldığı Sivas Kongresi’nin 106. yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor. Bu kapsamda 106. yıla özel gösteri uçuşu yapan SOLOTÜRK, Sivas semalarından geçti. Osman Seçilmiş Parkı üzerinden geçen SOLOTÜRK akrobatik hareketler sergiledi. Burada toplanan vatandaşlar SOLOTÜRK’ü yoğun ilgiyle takip etti.

Vatandaşlar, uçakların geçişini cep telefonu ile görüntülemeye çalıştı. Sivaslılar da Türk bayrakları sallayıp SOLOTÜRK pilotlarını selamladığı gösteri yaklaşık yarım saat sürdü. Vatandaşlar ise SOLOTÜR’ü izlemekten dolayı keyif aldıklarını dile getirdiler.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...