Sivas Fatih İlkokulu’nun yetenekli öğrencileri, yıl boyunca süren çalışmalarını büyük bir coşkuyla taçlandırdı. "Çocukların Dilinden Müzik Şöleni" temasıyla Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde düzenlenen konserde, Minik Kalpler Korosu sahne aldı.
Etkinliğe Sivas Valisi Yılmaz Şimşek’in yanı sıra birçok protokol üyesi, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler yoğun ilgi gösterdi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından başlayan programda sahneye çıkan minikler, müzik dolu bir atmosfer yarattı.
Ukulele, flüt ve saz gibi enstrümanları başarıyla kullanan öğrenciler, ilahilerden kahramanlık türkülerine, mehter marşlarından nostaljik şarkılara kadar zengin bir repertuarla dinleyicilerin karşısına çıktı. Potpuri gösterileri ise salondaki izleyicilerden büyük alkış aldı.
Program sonunda sahnede emeği geçen öğrencileri ve öğretmenleri tek tek tebrik eden Vali Yılmaz Şimşek, böyle anlamlı bir çalışmada yer aldıkları için hepsine teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

