reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem YKS Türkiye Üçüncüsü Ahmet Yasin Ekmen'e AK Parti'den Tebrik

YKS Türkiye Üçüncüsü Ahmet Yasin Ekmen'e AK Parti'den Tebrik

AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, 2025 Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nda (YKS) sayısal alanda Türkiye üçüncüsü olan Ahmet Yasin Ekmen ile bir araya geldi. Kayseri'nin gururu olan bu genç yetenek, Erciyes Anadolu İmam Hatip Lisesi'nden mezun.

KAYNAK: İHA

AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, 2025 YKS Sayısal Türkiye 3.’sü olan Erciyes Anadolu İmam-Hatip Lisesi mezunu Ahmet Yasin Ekmen ile bir araya geldi.

AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Okandan, 2025 YKS Sayısal Türkiye 3.’sü olan Erciyes Anadolu İmam-Hatip Lisesi mezunu Ahmet Yasin Ekmen ile bir araya geldi. Gerçekleşen buluşmaya TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek ve AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Bayar Özsoy da katıldı.

Gençlerin elde ettiği başarıların şehir ve ülke için büyük bir gurur kaynağı olduğunu vurgulayan İl Başkanı Okandan,

"Hafız Ahmet Yasin kardeşimiz, azmi, çalışkanlığı ve kararlılığıyla yalnızca ailesinin değil, tüm Kayseri’nin gururu olmuştur. Bu başarının, gelecekte elde edeceği nice güzel başarıların başlangıcı olduğuna inanıyorum. Kendisini gönülden tebrik ediyor, yolunun açık, bahtının daima parlak olmasını diliyorum"

dedi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...