reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
15
sivas360 Gündem Yağdonduran çilesi sona erecek

Yağdonduran çilesi sona erecek

Sivas’ta Ulaş-Kangal kara yolu Yağdonduran mevkisinde inşası devam eden Yağdonduran Tüneli’nde son rötuşlar yapılıyor.

KAYNAK: İHA

2 tüp şeklinde yapımı devam eden 1567 metre uzunluğundaki tünel Kangal ile Ulaş arasındaki mesafeyi 1,5 kilometre düşürecek.

Cumhuriyet’in kuruluşunun 100. yıl dönümü olan 29 Ekim’de projenin hizmete açılmasıyla birlikte sürücüler zorlu kış şartlarından etkilenmeden konforlu ulaşım imkanına kavuşacak. Kangal Kaymakamı Onur Aykaç, tünelde incelemelerde bulundu. Karayolları Şefi Can Hasdemir’den bilgi alan Aykaç, tünelden araçla geçti.

Aykaç, yaptığı açıklamada;

“ Sivas-Malatya karayolunda yapımı tamamlanmak üzere olan ve 29 Ekim’de açılışı yapılacak Yağdonduran Tünelinde incelemelerde bulunduk. Açıldığında bölgemize ve Kangallı hemşehrilerimize büyük kolaylık sağlayacak bu güzide eserin yapımında emeği geçen herkese şükranlarımı sunarım”

dedi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...