reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
15
sivas360 Gündem Vergi ödemesi için son gün 31 Mayıs

Vergi ödemesi için son gün 31 Mayıs

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi’nin 1’inci taksit ödemelerinin son tarihi olan 31 Mayıs için vatandaşların bu tarihe kadar hem online ödeme sisteminden hem de belediye veznelerinden ödemelerini yapabileceklerini belirtti.

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi ilk taksit ödemesinin son günü olan 31 Mayıs nedeniyle, Hacılar ilçesindeki gayrimenkul sahiplerini ve vergi mükelleflerini cezalı duruma düşmemeleri için dikkatli olmaya çağırdı.

Emlak vergisini ödediğini, son ödeme tarihine sayılı günler kaldığını belirten Başkan Özdoğan,” Veznemiz akşam saatlerinde de açık. Görevli arkadaşlarımız yardımcı olabilirler. Sistem üzerinden de vergilerimizi ödeyebiliriz. Vergilerimizle birlikte inşallah hizmetlerimizin de daha kaliteli, daha konforlu olmasına katkı veren bütün vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum. El birliğiyle, güç birliğiyle, vergilerimizle, devletimizi, belediyemizi daha güzel hizmetler yapmak adına birlikte hareket edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Özdoğan, son ödeme tarihinin 31 Mayıs olduğunu ve son ödeme gününü geçiren vatandaşların kısmen de olsa gecikme cezası ile karşılaşacaklarını vurguladı.

Vergi ödemelerini kolaylaştırmak amacıyla çeşitli ödeme seçenekleri sunduklarını ifade eden ve vatandaşlar, vergi borçlarını e-devlet üzerinden veya www.hacilar.bel.tr web sitesinden online olarak ödeyebilecekleri gibi, belediye veznesinden de öğle arasında ve saat:19:00’a kadar ödeme yapabileceklerini de söyleyen Başkan Özdoğan, Hacılar halkının vergi yükümlülüklerini zamanında yerine getirmelerinin, ilçenin daha yaşanabilir bir yer olması ve belediye hizmetlerinin sürekliliği açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Vergi ödeme süresinin sona ermesine kadar gerekli ödemelerin yapılmasının vatandaşların ve ilçenin menfaatine olduğunu belirtti.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...