reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
7
sivas360 Gündem Vatandaş huzurla uyumuyorsa biz de uyumayacağız

Vatandaş huzurla uyumuyorsa biz de uyumayacağız

Mustafa Çiftçi, güvenlik politikalarına ilişkin yaptığı açıklamada suç örgütleri ve çetelere karşı kararlı mücadele mesajı verdi. Bakan Çiftçi, “Çetelerin tepesine çökülecek. Vatandaş huzurla uyumuyorsa İçişleri Bakanı da uyumayacak” ifadelerini kullandı.

Toplum güvenliğinin devletin birinci önceliği olduğunu vurgulayan Çiftçi, özellikle organize suç yapıları, sokak çeteleri ve kamu düzenini tehdit eden unsurlara karşı operasyonların aralıksız süreceğini belirtti.
“Bir anne baba çocuğu sokağa çıkarken endişe ediyorsa Mustafa Çiftçi de endişe edecek” diyen Bakan, ailelerin güven duygusunu zedeleyen hiçbir yapıya müsamaha gösterilmeyeceğini söyledi.
Operasyonlar Sürecek
Bakanlık kaynaklarından edinilen bilgilere göre; emniyet ve jandarma birimleri koordineli şekilde sahadaki çalışmalarını yoğunlaştırdı. Özellikle gençleri hedef alan suç organizasyonları, uyuşturucu ticareti ve mahalle yapılanmaları mercek altına alındı.
İçişleri Bakanlığı’nın önümüzdeki dönemde güvenlik uygulamalarını artırması ve saha denetimlerini sıklaştırması bekleniyor.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...