15 Mart Pazar günü Kangal belediye düğün salonunda gerçekleştirilen ‘Çanakkale Geçilmez’ adlı tiyatro gösterisiyleÇanakkale şehitleri yadedildi.
Programa MHP İl başkanı Ragıp Özkan, Kangal ilçe başkanı Yusuf Yıldırım, Kangal Ülkü Ocakları başkanı Alper Özmen, Kangal Derneği Başkanı Mustafa Buğra, partinin il, ilçe yönetiminden ve milletvekili aday adaylarından birçok isim katıldı. Salonda şeref konuğu olarak şehit babası Ali Gençdoğmuş’ta hazır bulundu.
Saygı duruşu ve istiklal marşıyla başlayan programda selamlama ve protokol konuşmalarından günün anlam ve önemine dair cümleler kurulduktan sonra salonda duygusal bir atmosfer oluşturan Çanakkale temalı şiirler okundu. Bu tür programlarda en ilgi çeken bölüm her zaman olduğu gibi yine öğrencilerin sergilemiş olduğu tiyatro gösterisi oldu. Oldukça başarılı bir performans sergileyen öğrenciler Çanakkaleyi geçilmez kılan kahramanlık öykülerini ve şehitlik temasını anlatırken salonda duygu dolu anlar yaşandı.
Program sonunda katılımcılar tiyatro gösterisinde yer alan öğrencileri tek tek tebrik ederek beğenilerini ifade ettiler. Ayrıca il başkanı Ragıp Özkan ve Kangal Ülkü Ocakları yönetimi şehit Üzeyir Gençdoğmuş’un babası Ali Gençdoğmuş’un elini öperek birlikte fotoğraf çektirdiler.