reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
15
sivas360 Gündem Ulaş’ta doğalgaz kullanımı yaygınlaşıyor

Ulaş’ta doğalgaz kullanımı yaygınlaşıyor

Sivas’ın Ulaş ilçesinde doğalgaz kullanımı yaygınlaşıyor. 2022 yılında 2 mahallesi doğalgaza kavuşan ilçede bu yıl ise Yeşilyurt Mahallesi’ne doğal gaz verilmesi için çalışmalara başlandı.

Enerji çeşitliliğinde maliyeti ve çevreye dost yakıt olması bakımından en aranan enerji kaynaklarının başında gelen doğalgazın kullanımı Sivas’ın Ulaş İlçesi’nde yaygınlaşmaya başladı.

Ulaş Belediye Başkanı Turan İlbey, yaptığı açıklamada, 2022 yılında alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından Hürriyet ve Esentepe mahallesi sakinlerinin doğal gaza kavuştuğunu söyledi.

Başkan İlbey, AKSA Sivas Doğalgaz Şirket Müdürü Resul Korkmaz ile yaptıkları görüşme sonucunda bu yıl da Yeşilyurt Mahallesi’nin doğal gaz alt yapı ihalesinin gerçekleştirildiğini söylerdi.

En kısa zamanda mahallede alt yapı çalışmalarının başlayacağını aktaran İlbey, mahalle sakinlerinin de en kısa sürede evlerinde doğal gazı kullanmaya başlayacaklarını belirtti.

Ulaş Belediye Başkanı Turan İlbey, doğalgazın ilçenin gelişimine katkı sağlayarak büyükşehirlere göçü durduracağını dile getirdi. /Malike Sarıbek

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...