reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
15
sivas360 Gündem Tokat'ta Meydana Gelen Deprem Sivas'ta da Hissedildi

Tokat'ta Meydana Gelen Deprem Sivas'ta da Hissedildi

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde bu gece meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki deprem, komşu il Sivas'ta da hissedildi.

MUHABİR: Nusret Sarıbek

Tokat'ın Sulusaray ilçesinde bu gece meydana gelen 4.7 büyüklüğündeki deprem, komşu il Sivas'ta da hissedildi. Depremden dolayı Sivas'ta panik yaşanırken, herhangi bir can veya mal kaybı haberi alınmadı.

AFAD'dan yapılan açıklamaya göre, deprem 01.07 sıralarında 9.97 kilometre derinlikte gerçekleşti. Sulusaray'ın yanı sıra Tokat merkez ve çevre illerde de hissedilen deprem, Sivas'ta da binalarda hafif sarsıntıya neden oldu.

Yetkililer, depremde herhangi bir can veya mal kaybının yaşanmadığını, ancak bazı binalarda hasar meydana geldiğini açıkladı. Depremden dolayı panik yaşayan vatandaşlara sakin olmaları ve olası artçı sarsıntılara karşı dikkatli olmaları yönünde uyarıda bulunuldu.

AFAD ve ilgili ekipler bölgeye sevk edilerek inceleme başlatıldı. Deprem ile ilgili detaylı bilgi ve hasar tespiti konusunda ilerleyen saatlerde açıklama yapılması bekleniyor.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...