reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem Tereyağından "kıl" çekemedi!

Tereyağından "kıl" çekemedi!

Tereyağı hırsızlığına 5 yıl 11 ay hapis cezası

KAYNAK: İHA

Kayseri’de marketten tereyağı çaldığı iddia edilen bir şahsa, çıkarıldığı mahkeme tarafından 5 yıl 11 ay hapis cezası verildi.
Kayseri Adliyesi 4. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davada tutuklu sanık H.D., Müşteki O.G. ve sanığın avukatı hazır bulunurken, tutuksuz sanık G.C. de duruşmaya katılmadı. Tutuklu Sanık H.D. ifadesinde olay günü sarhoş olduğunu ve yanında bulunan silahın arkadaşı G.C.’nin aracından aldığı oyuncak silah olduğunu ifade etti.
Market çalışanı O.G. ise olay günü sanık H.D.’yi elinde poşetle marketin giriş kapısından çıkmaya çalışırken gördüğünü söyledi. Poşet içerisinde markette bulunan tereyağı olduğunu fark edince sanıktan ödeme yapmasını istediğini söyleyen O.G., "Sanık elini beline atınca silahı gördüm. Kapıyı açıp gitti. İleride bekleyen bir araca binerek uzaklaştı. Polise haber verdim. Sanık H.D. o gün sarhoştu. Olayda yönlendirme olduğunu, bilinçli yapmadığını düşünmüyorum. Zarar ödendi, sanık H.D.'den şikayetçi değilim" ifadelerini kullandı.
Mahkeme heyeti Sanık H.D.’ye ‘silahla yağma’ suçundan 5 yıl 11 ay hapis cezası vererek tahliyesine karar verdi. Sanık G.C. için de delil yetersizliğinden beraatine karar verdi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...