reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
15
sivas360 Gündem Tavlı: “Yüzde 80’i tamamlanan iş merkezi ile ilçemize güzel bir eser kazandıracağız”

Tavlı: “Yüzde 80’i tamamlanan iş merkezi ile ilçemize güzel bir eser kazandıracağız”

Tavlı: “Yüzde 80’i tamamlanan iş merkezi ile ilçemize güzel bir eser kazandıracağız”

KAYNAK: İHA

Ordu’nun Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, belediye tarafından yüzde 80’i tamamlanan ve çalışmaların devam ettiği iş merkezinin ilçe için önemli olduğunu söyledi.

Ünye Belediyesi tarafından yapımına geçen yıl başlanan ve yüzde 80’i tamamlanan iş merkezinde bulunan bağımsız ofis ve işyerleri için açık teklif usulü ile satışlar başladı. Ünye Belediyesi’nde gerçekleştirilen açık teklif usulü satışlara daha önceden başvuran talipler alım işlemini gerçekleştirdi. İhaleye Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, belediye meclis üyelerinden oluşan komisyon üyeleri ve ilgili birim müdürleri katıldı. Açık olarak gerçekleştirilen ve canlı olarak yayınlanan ihalenin ilk oturumunda 6 katılımcı ofislerin yeni sahipleri oldu.

“Ünye’mize güzel bir eseri kazandırmış bulunuyoruz”

Ünye Belediyesi İş Merkezi’nde bulunan ofis ve işyerlerinin satışında konuşan Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, “Ünye’mizin en güzel mekanlarından bir tanesini daha kazandırmış bulunuyoruz. İnşallah burada ekmeğini ve rızkını arayan kardeşlerimize bu güzel mekanı kazandırmış olduk. Bu eserimizden elde edilecek gelir yine Ünye’miz için kullanılacak çok değerli projeler için imkan sağlayacaktır” dedi.

Açık teklif usulü gerçekleştirilen ihalenin ilk oturumunda metrekareleri 35 ile 75 arasında değişen 6 bağımsız bölümün satışı gerçekleştirildi. Buna göre ilk oturumda 10 adet bağımsız bölümün toplam satışı bedeli 13 milyon 160 bin lira olarak gerçekleşmiş oldu.

Ünye Belediyesi İş Merkezi’nde bulunan bağımsız ofis ve işyerlerinin satış ihaleleri 9 ve 10 Mayıs tarihlerinde devam edecek.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...