reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
15
sivas360 Gündem Taşova’nın yeni kapalı pazaryeri açıldı

Taşova’nın yeni kapalı pazaryeri açıldı

Taşova’nın yeni kapalı pazaryeri açıldı

KAYNAK: İHA

Amasya’nın Taşova ilçesinde inşa edilen yöresel ürünler kapalı pazar yerinin açılışı yapıldı.

Doğu Mahallesi’nde 3 bin 420 metrekare kapalı alana 2022 yılı ihale bedeliyle 4,7 milyon TL harcanarak inşa edilen pazar yerini Taşova’ya kazandırmanın mutluluğunu yaşayan Taşova Belediye Başkanı Bayram Öztürk, “Bizler hem gönül belediyeciliği hem de hizmet belediyeciliği yapmaya geldik. Bunun içinde mücadele ediyoruz” dedi.

Bölgedeki 64 köye hitap eden pazaryerinin inşasını uzun süredir planladıklarını hatırlatan Başkan Öztürk, “DOKAP’ın Amasya’da ilk olarak yaptığı ürün bizim Taşova Belediyesi’nin kapalı pazaryeri olmuştur. Taşova, Allah’ın izniyle son dönemde ciddi bir gelişme ivmesi gösteriyor. Bunu hepiniz görüyorsunuz. Özellikle şunu belirtmek istiyorum, sadece son dönemde Taşova’da yapılan hizmet miktarının bugünkü değerle karşılığı 400 milyon TL civarında” diye konuştu.

21 yıllık pazarcı esnafı Arif Güven ise “Pazaryerini açanlardan Allah razı olsun. İşlerimiz daha da güzelleşti. Çok güzel. Yeni pazar şimdi tam göbeğinde Akşama kadar sürüyor pazarımız” şeklinde konuştu.

Dualarla gerçekleşen açılışa Taşova Kaymakamı Ahmet Gökcecik, AK Parti Amasya İl Başkanı Ekrem Toto, AK Parti Amasya milletvekili adayları Haluk İpek, Hasan Çilez ve Aldulkerim Buğra Şimşek, diğer yetkililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...