reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem Tanju Özcan’dan ROK’a Sert Gönderme: “Bolu’daki Barınağı mı Özledin?”

Tanju Özcan’dan ROK’a Sert Gönderme: “Bolu’daki Barınağı mı Özledin?”

Tanju Özcan’dan ROK’a Sert Gönderme: “Bolu’daki Barınağı mı Özledin?”

MUHABİR: Haber Merkezi

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı’nın Bolu’da yakalanması üzerine yaptığı sivri dilli paylaşımla bir kez daha gündem oldu. Özcan, sosyal medya platformu X üzerinden yaptığı açıklamada, Kütahyalı’ya daha önceki polemiklerine göndermede bulunarak “Ne işin vardı sevgili ROK Bolu’da, sana vadettiğim barınağı mı görmeye gelmiştin?” ifadelerini kullandı.

Kütahyalı TEM’de Yakalandı

Gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı, geçtiğimiz günlerde yaptığı “Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) kayyum atanacak” şeklindeki açıklamaları nedeniyle hakkında başlatılan soruşturma kapsamında polis takibine alındı. Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından TEM Otoyolu’nun Çaydurt mevkiinde gözaltına alınan Kütahyalı, emniyetteki işlemlerinin ardından Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.

Ardından Bolu Adliyesi’ne sevk edilen Kütahyalı, SEGBİS üzerinden Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na ifade verdi. İfade işlemlerinin ardından yine SEGBİS sistemi aracılığıyla Nöbetçi Hakimliğe çıkarılan Kütahyalı hakkında adli kontrol şartı ve yurt dışı çıkış yasağı kararı verildi.

Özcan’dan İronik Tepki

Rasim Ozan Kütahyalı’nın Bolu’da yakalanması, Belediye Başkanı Tanju Özcan için adeta bir fırsata dönüştü. Daha önce sert tartışmalara girdiği Kütahyalı’yı tiye alan Özcan, yaptığı paylaşımda geçmişteki polemiklerine göndermede bulunarak “Ne işin vardı sevgili ROK Bolu’da, sana vadettiğim barınağı mı görmeye gelmiştin?” diyerek dikkatleri üzerine çekti.

Tanju Özcan’ın bu çıkışı, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Pek çok kullanıcı Özcan’ın ironik üslubuna destek verirken, bazıları da bu tarz açıklamaların tansiyonu daha da artırabileceğini savundu.

Gerginlik Tırmanıyor mu?

Kütahyalı’nın açıklamaları ve hakkında başlatılan adli süreç, siyasi gündemde büyük yankı uyandırırken, Tanju Özcan’ın çıkışı da bu olayın yalnızca hukuki değil, siyasi ve toplumsal bir boyut kazandığını gösteriyor.

Özellikle sosyal medyada sıkça polemiklerin odağında yer alan Tanju Özcan, bu kez mizahi ama net bir mesaj vererek hem kendi duruşunu yineledi hem de Kütahyalı’yla olan geçmiş hesaplaşmalarına yeni bir halka daha ekledi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...