reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
15
sivas360 Gündem Talas'ta 'Maharetli Eller Kadın Üretici Pazarı' Mevlana Mahallesi'ne Taşındı!

Talas'ta 'Maharetli Eller Kadın Üretici Pazarı' Mevlana Mahallesi'ne Taşındı!

Talas Belediyesi ve Maharetli Eller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi iş birliğiyle düzenlenen 'Maharetli Eller Kadın Üretici Pazarı', Harman Meydanı'ndan Mevlana Mahallesi Pazar Yerine taşındı. Pazar, 7 Temmuz Pazar günü itibarıyla her ayın birinci ve üçüncü pazar günü Mevlana Mahallesi Salı Pazarı'nda kurulacak.

KAYNAK: İHA

Talas Belediyesi’nin Maharetli Eller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ile birlikte hayata geçirdiği ‘Maharetli Eller Kadın Üretici Pazarı’ artık Harman Meydanı yerine Mevlana Mahallesi Pazar Yerinde kurulacak.

Her ayın birinci ve üçüncü pazar günü Harman Mahallesi Meydanına kurulan ‘Maharetli Eller Kadın Üretici Pazarı’, 7 Temmuz Pazar gününden itibaren Mevlana Mahallesi Salı Pazarında birbirinden kıymetli el emeği ürünlerini alıcısıyla buluşturacak.

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın da sık sık ziyaret ettiği, el işi tekstil ürünlerinden ahşap ürünlerine kadar pek çok el emeği ürünü vatandaşlarla buluşturacak pazarda, ayrıca ev yemeklerinden süs eşyalarına kadar birçok ürün satışa sunulacak.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...