reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem Talas'ta Kadın Girişimcilerin Gücü Birleşiyor: Maharetli Eller Pazarı 20 Nisan'da Kapılarını Açıyor!

Talas'ta Kadın Girişimcilerin Gücü Birleşiyor: Maharetli Eller Pazarı 20 Nisan'da Kapılarını Açıyor!

Maharetli Eller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi iş birliğiyle hayata geçirilen ve büyük ilgi gören 'Maharetli Eller Kadın Üretici Pazarı', nisan ayında ikinci kez ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor.

KAYNAK: İHA

Talas Belediyesi’nin kadın girişimcilere destek amacıyla Maharetli Eller Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi ile birlikte hayata geçirdiği ‘Maharetli Eller Kadın Üretici Pazarı’, nisan ayında ikinci kez misafirlerini ağırlamaya hazırlanıyor.

Tarihi güzelliğiyle dikkat çeken Harman Mahallesi Meydanına her ayın birinci ve üçüncü pazar günü kurulan organizasyon, 20 Nisan Pazar günü yine tezgah açıyor. Gerek el işi gerek ahşap ürünleri gibi pek çok el emeği ürünün satışa sunulduğu pazarda ev yemeklerinden süs eşyalarına kadar birçok ürün de alıcı bekliyor. Birbirinden kıymetli el emeği ürünlerin vatandaşlarla buluştuğu ve kurulduğundan beri yoğun ilgiyle karşılaşan pazara, vatandaşların yoğun katılım göstermesi bekleniyor.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...