reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
15
sivas360 Gündem Talas’ın Yıldız Tekvandocusu Kerem Alper Arslan, Türkiye Şampiyonasında Kayseri’yi Temsil Edecek

Talas’ın Yıldız Tekvandocusu Kerem Alper Arslan, Türkiye Şampiyonasında Kayseri’yi Temsil Edecek

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın tarafından başlatılan sporcu fabrikası, başarılarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Son olarak, sporcu fabrikası bünyesindeki Kerem Alper Arslan, tekvando il seçmelerinde Kayseri birincisi olarak büyük bir başarıya imza attı ve Türkiye Şampiyonası’nda Kayseri’yi temsil etme hakkı kazandı.

KAYNAK: İHA

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın tarafından başlatılan sporcu fabrikası yüzleri güldürmeye devam ediyor. Son olarak sporcu fabrikası bünyesindeki Kerem Alper Arslan, tekvando il seçmelerinde Kayseri birincisi olarak Türkiye Şampiyonasında Kayseri’yi temsil etme hakkı kazandı.

Başkan Yalçın’ın himayelerinde devam eden ve Milli Takımlar Antrenörü-Milli Hakem Salih Çelik nezaretinde Talas Belediyesi bünyesindeki sporcu fabrikası projesi tekvando branşında da başarılara imza atıyor. Bu kapsamda yarışan Talas Belediyesi sporcusu Kerem Alper Arslan, yıldızlar Murat Şimşek tekvando il seçmelerinde Kayseri birinciliğini elde etti.

Kerem Alper Arslan, 21-26 Ağustos 2024 tarihlerinde İzmir’de yapılacak olan yıldızlar Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda şehrimizi temsil edecek.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...