reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem Sosyal Medyanın Türkçeye Etkileri Sivas'ta Anlatıldı

Sosyal Medyanın Türkçeye Etkileri Sivas'ta Anlatıldı

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Sivas Millî Eğitim Müdürlüğü ile Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezinin işbirliğinde "Dil ve Dijital Dünya, Sosyal Medyanın Türkçeye Etkileri" konulu panel düzenlendi.

MUHABİR: Musaattin Oflaz

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi, Sivas Millî Eğitim Müdürlüğü ile Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezinin işbirliğinde "Dil ve Dijital Dünya, Sosyal Medyanın Türkçeye Etkileri" konulu panel düzenlendi.
Panele; Vali Yılmaz Şimşek, eşi Dr. Çiğdem Olgun Şimşek , önceki dönem Millî Eğitim Bakan Yardımcısı Doç. Dr. Osman Sezgin, Sivas Milletvekili Rukiye Toy ile il protokolü ve öğrenciler katıldı.
Programda konuşan Vali Şimşek

"Unutmayalım ki dil, bir milletin kimliğidir. Türkçemizi, teknolojinin hızla dönüştürdüğü bu çağda hem korumak hem de geliştirmek hepimizin sorumluluğudur"

dedi.
Doç. Dr. Osman Sezgin'in "Lisan, Kültür ve Şahsiyet'in Oluşumu" konulu konuşmasının ardından İletişim Uzmanı Nesrin Öztürk Salgar'ın moderatörlüğünde Doç. Dr. İzzet Şeref ve Dr. Öğr. Üyesi Murat Sarıbaş'ın katılımlarıyla panel gerçekleştirildi.
Panelin sonunda Dr. Çiğdem Olgun Şimşek , programa desteklerinden dolayı Milletvekili Rukiye Toy'a plaket verdi. /Hamza Çalış/ 

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...