Sivas’ın doğal güzelliklerinden Soğuk Çermik Kaplıcası, yenilenen yüzüyle Sivaslıların hizmetine hazırlanıyor. Belediye ekipleri tarafından devam ettirilen çalışmalar kapsamında, kaplıca alanına modern yeni havuzlar ve doğayla uyumlu piknik alanları inşa ediliyor.
Çalışmaları yerinde inceleyen Sivas Belediye Başkanı Dr. Adem Uzun, ekiplerden bilgi aldı ve kolaylıklar diledi.
Başkan Uzun,
“Soğuk Çermik Kaplıcamıza ayrı bir önem veriyoruz. Hemşehrilerimizin daha güzel ve konforlu ortamlarda vakit geçirebilmesi için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz”
dedi.
Yenileme çalışmaları tamamlandığında, Soğuk Çermik Kaplıcası, hem Sivaslıların hem de bölge ziyaretçilerinin tercih ettiği, modern tesisleri ve doğal atmosferiyle keyifli bir dinlenme noktası olacak.

