Sivas Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, Gazze'de yaşanan insanlık dramına dikkat çekmek ve soykırıma karşı dur demek amacıyla anlamlı bir eyleme imza atıyor. "Gazze Ölüyor Ayağa Kalk" temasıyla Radyo Hilal katkılarıyla düzenlenecek basın açıklaması ve oturma eylemi, Gazze halkının maruz kaldığı açlık ve katliamlara karşı toplumsal duyarlılığı artırmayı hedefliyor.
Bu önemli etkinlik, Gazze'deki masum sivillerin yaşadığı zorluklara bir kez daha dikkat çekmek, uluslararası toplumu harekete geçmeye çağırmak ve insanlık vicdanını uyandırmak için bir fırsat sunuyor. Sivas halkı, bu eylemle birlikte Gazze'ye yönelik desteklerini bir kez daha güçlü bir şekilde gösterecek.
- Tarih: 22 Temmuz Salı
- Saat: 20.30
- Yer: Tek Ağaç Altı
Sivas Sivil Toplum Kuruluşları Platformu, tüm Sivaslıları ve duyarlı vatandaşları bu anlamlı eyleme katılarak Gazze halkının sesi olmaya davet ediyor.