reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem Sivas'ta Yaz Kur'an Kursları Heyecanla Başladı! Müftü Altunkaya'dan Öğrencilere Başarılar Dileği

Sivas'ta Yaz Kur'an Kursları Heyecanla Başladı! Müftü Altunkaya'dan Öğrencilere Başarılar Dileği

Sivas'ta camiler ve eğitim merkezlerinde yaz Kur'an kursları başladı. İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, Kadıburhaneddin Kur'an Kursu ve Eğitim Merkezi'ni ziyaret ederek kurslara katılan öğrencilere başarılar diledi.

KAYNAK: İHA

Sivas’ta camilerde ve eğitim merkezlerinde yaz Kur’an kursları açıldı.

İl Müftüsü Ahmet Celalettin Altunkaya, Kadıburhaneddin Kur’an Kursu ve Eğitim Merkezi’ni ziyaret ederek buradaki yaz Kur’an kursuna katılan öğrencilere başarılar diledi. Altunkaya daha sonra Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürlüğünce Samsun ilinde düzenlenen ve Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın katılımıyla 2024 yılı yaz Kur’an kursları canlı yayın açılış programını öğrencilerle birlikte izledi.

Öğrencilerin ilk gününün heyecanına ortak olan Altunkaya, camilerin ve kursların çocuklar için bir eğitim yuvası olduğunu dile getirerek

“İlimiz genelindeki bütün camilerimizde ve Kur’an kurslarımızda yaz kursları düzenliyoruz. Bu vesileyle Yüce Allah’tan yaz Kur’an kurslarımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Çocuklarımız yaz kurslarında aldıkları dini eğitimle ileriki yaşamında yanlışlardan arınmış ve doğru bilgiye sahip bir birey olarak olumlu tutum ve davranışlara sahip olabileceklerdir. Bu anlamda yaz Kur’an kurslarımızı çok önemsiyoruz. Eğitim alacak tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum. Ayrıca kurslarda görev alan bütün hocalarımızın 1 Temmuz ile 16 Ağustos arasında 7 hafta sürecek eğitimde gayretli çalışmalarını ortaya koyacaklarına inanıyorum”

dedi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...