reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem Sivas'ta Kırsal Kalkınmaya Büyük Destek: IPARD III Dönemi İçin Tarımsal İşletmelere %75'e Varan Yatırım Desteği

Sivas'ta Kırsal Kalkınmaya Büyük Destek: IPARD III Dönemi İçin Tarımsal İşletmelere %75'e Varan Yatırım Desteği

Sivas Ticaret Borsası ve TKDK Sivas İl Koordinatörlüğü iş birliğiyle düzenlenen IPARD III Dönemi 3. Başvuru Çağrı döneminde desteklenecek sektörler hakkında bilgilendirme toplantısı yapıldı.

MUHABİR: Nusret Sarıbek

Sivas Ticaret Borsası ve TKDK Sivas İl Koordinatörlüğü iş birliğiyle düzenlenen IPARD III Dönemi 3. Başvuru Çağrı döneminde desteklenecek sektörler hakkında bilgilendirme toplantısı, yoğun katılımla gerçekleştirildi. Toplantıda kırsal kalkınma ve tarımsal işletmelerin geleceği masaya yatırıldı.

Kırsal Kalkınmaya Büyük Destek

Toplantıda konuşan Kırsal Kalkınma Uzmanı Pınar Çifci, IPARD III programı kapsamında çeşitli tarımsal işletmelere verilecek desteklerin detaylarını paylaştı. Çifci, özellikle süt üreten tarımsal işletmeler, kırmızı et üreten tarımsal işletmeler, kanatlı eti üreten tarımsal işletmeler ve yumurta üreten tarımsal işletmelere yönelik yatırımlarda büyük fırsatlar sunulduğunu vurguladı.

%60-75 Arasında Destek Oranı

Tarımsal İşletmelere Yatırım Yapmanın Tam Zamanı

Pınar Çifci, toplantıda yaptığı açıklamada, IPARD III programının bu döneminde sunulan fırsatların, tarımsal işletmelerin büyümesi ve modernizasyonu için önemli bir adım olduğunu belirtti. Süt ve et üretimi başta olmak üzere, kanatlı eti ve yumurta üretimine yönelik işletmelerin, bu desteklerden yararlanarak sektördeki rekabet güçlerini artırabileceğine dikkat çekti.

 
 
 

 

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...