reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem Sivas'ta Kapsamlı Denetim: 84 Araca Ceza, 18 Araç Trafikten Men Edildi

Sivas'ta Kapsamlı Denetim: 84 Araca Ceza, 18 Araç Trafikten Men Edildi

Sivas'ta jandarma ekiplerinin gerçekleştirdiği geniş kapsamlı operasyonda çok sayıda suçun önüne geçildi. FETÖ'cü bir şahıs yakalanırken, uyuşturucu madde ve kaçak sigara ele geçirildi. Trafik denetimlerinde ise onlarca araç ceza kesildi ve bazıları trafikten men edildi.

KAYNAK: İHA

Sivas’ta jandarma ekiplerince yapılan çalışmalarda 84 araca toplam 300 bin 788 lira idari para cezası kesilirken 18 araç trafikten men edildi.

Sivas İl Jandarma Komutanlığı ekipleri 29 Temmuz- 04 Ağustos tarihleri arasında yapılan çalışmalara ilişkin bülten yayınladı. İl genelinde 175 olayda 115 şüpheli şahıs yakalandı. FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan 6 yıl 3 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir şahıs, gerçekleştirilen operasyonla yakalanarak cezaevine gönderildi. Bin 130 paket kaçak sigara, 50 gram kubar esrar, 24 kök kenevir, 33 extacy uyuşturucu hap, 62 gram skunk maddesi, 55 galarahap, 1 tabanca, 1 kuru sıkı tabanca ile 2 av tüfeği ele geçirildi.

Göçmen kaçakçılığıyla mücadele kapsamında 79 yabancı uyruklu şahsın GBT sorgusu yapıldı. Bu kişilere toplamda 411 bin 183 TL idari para cezası uygulanırken, 3 düzensiz göçmen ise geri gönderme merkezlerine sevk edildi. Trafik güvenliği çerçevesinde yapılan çalışmalarda ise il genelinde 5 bin 15 şahıs ve 4 bin 996 araç sorgulandı. 84 araca toplam 300 bin 788 Tl idari para cezası kesilirken 18 araç trafikten men edildi.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...