reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
15
sivas360 Gündem Sivas’ta Kandil sevinci ve deprem hüznü birlikte yaşatıldı

Sivas’ta Kandil sevinci ve deprem hüznü birlikte yaşatıldı

Miraç Gecesi ve 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümü münasebetiyle Sivas Merkez Ulu Camisinde kandil ve mevlit programı düzenlendi.

MUHABİR: Barış Çatak

Miraç Gecesi ve 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıl dönümü münasebetiyle Sivas Merkez Ulu Camisinde kandil ve mevlit programı düzenlendi.

7’den 70’e vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda din görevlileri tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti başta olmak üzere Mevlid-i Şerif, kaside ve ilahiler okundu.

Program sonunda cemaate sohbet eden İl Müftü Yardımcısı Muttalip Karataş, Peygamber Efendimizin “İsra ve Miraç” olayından bahsederek bu gecede yapılacak ibadet ve duaların Allah katında ne kadar önemli olduğunu söyledi.

Müftü Yardımcısı Karataş sohbetinin devamında asrın felaketi 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden vatandaşlar ile vatan müdafaasında şehadete eren tüm güvenlik güçleri için dua etti.

Program sonunda Sivas Valiliği ve Sivas Belediyesi tarafından kandil simidi ve ikramlarda bulunuldu.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...