reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
15
sivas360 Gündem Sivasspor, Bülent Uygun ile yeniden anlaştı!

Sivasspor, Bülent Uygun ile yeniden anlaştı!

2007-2009 yılları arasında takımın başında görev yapan ve o dönem ligde şampiyonluk mücadelesi veren Uygun, taraftarların büyük sevinciyle karşılandı.

MUHABİR: Musaattin Oflaz

Sivasspor, 2007-2009 yılları arasında takımın başında görev yapan ve o dönem ligde şampiyonluk mücadelesi veren Bülent Uygun ile yeniden anlaştı.

Sivasspor'dan yapılan açıklamada, "Avrupa'da ülkemizi başarıyla temsil ettiğimiz sezonlarda takımımızın başında bulunan teknik adam Bülent Uygun ile prensip anlaşmasına vardık. Son görüşmeleri yapmak üzere yarın 13.30 uçağı ile Sivas'a gelecek Bülent Uygun, 2 Ocak Salı günü saat 11.30'da BG Grup 4 Eylül Stadı'nda kendisini EMS Yapı Sivasspor'umuza bağlayacak resmi sözleşmeye imza atacak" denildi.

Bülent Uygun, Sivasspor'da futbolcu ve genel menajerlik görevlerinin yanı sıra 2007-2008 ve 2008-2009 sezonlarında teknik direktör olarak görev yaptı. Bu dönemde Sivasspor, ligde üst üste 5. sıraya kadar yükseldi ve UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kaldı.

Uygun'un yeniden Sivasspor'a gelmesi, taraftarlar tarafından büyük bir sevinçle karşılandı. Taraftarlar, Uygun'un gelişiyle birlikte takımın yeniden eski günlerine döneceğine inanıyor.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...