reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem Sivaslı velilere seslendi: Takip edin!

Sivaslı velilere seslendi: Takip edin!

Sivas Millî Eğitim Müdürü Necati Yener, Vakıfbank İlkokulunu ziyaret etti.  Veli toplantısına katılan Yener, "Sizlerin desteği olmadan yürüttüğümüz çalışmaların bir ayağı eksik kalır. Sizlerden çocuklarımızın gelişim sürecini öğretmenlerimizle birlikte takip etmenizi, eğitim-öğretim süreçleri ile ilginizi artırmanızı istirham ediyoruz." dedi.

MUHABİR: Barış Çatak

Sivas Millî Eğitim Müdürü Necati Yener, Vakıfbank İlkokulunda Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli Öğretim Programlarının uygulandığı sınıfları ziyaret etti.

Derslerin işlenişi hakkında öğretmenlerden bilgi alan Yener, öğrencilerle de sohbet ederek başarı dileklerini iletti.

Sınıf ziyaretlerinin ardından okulda görev yapan öğretmenlerle bir araya gelen Yener, bu yıl okul öncesi, ilkokul 1, ortaokul 5,  ortaöğretim hazırlık ve 9’uncu sınıf düzeyinde uygulanacak olan Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli üzerine sohbet etti.

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli'nde öğrencilerin ilgi ve kabiliyetleri ölçüsünde esnek ve özgür öğrenme ortamlarının yaygınlaştırıldığı hak ve gelişim temelli bir öğrenme sürecinin yapılandırıldığını belirten Yener, ders kitapları ve e-içeriklerin öğrencilerin çok yönlü gelişimi için birbirinin tamamlayıcısı olarak hazırlandığına dikkat çekti. Yener, ders kitapları ve e-içeriklerin tamamının etkin bir şekilde kullanılması gerektiğini vurguladı.

Öğretmenlere özverili çalışmaları dolayısıyla teşekkür eden Yener, öğretmenlerin görüş öneri ve taleplerini de dinledi.

Daha sonra veli toplantısına katılım sağlayan velilerle bir araya gelerek sohbet eden Millî Eğitim Müdürü Necati Yener, öğrencilerin başarısına etki eden en önemli unsurlardan bir tanesinin de veli ilgi ve yaklaşımı olduğuna vurgu yaptı.

Velilerden okul ve öğretmenlerle yakın bir bağ kurmalarını isteyen Yener,

"Sizlerin desteği olmadan yürüttüğümüz çalışmaların bir ayağı eksik kalır. Sizlerden çocuklarımızın gelişim sürecini öğretmenlerimizle birlikte takip etmenizi, eğitim-öğretim süreçleri ile ilginizi artırmanızı, çocuklarımızı motive edici, eylem ve söylemlerde bulunmanızı, onlara hayatın her alanında rol model olmanızı istirham ediyoruz."

dedi. /Ramiz AYTEN/ 

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...