Sivas’ın Gürün ilçesinde Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfaltlama çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Karayar Mahallesi Sarayderesi’nde yoğun tempoyla sürdürülen çalışmalar, kısa sürede vatandaşların hizmetine sunuluyor.
Belediye Başkanı Nami Çifçi, yaz döneminde başlatılan asfalt seferberliğinin süreceğini belirterek,
“Karayar Mahallesi Sarayderesi Mevki, Ketençayır Mahallesi İsmet Yılmaz Caddesi, Pınarönü Mahallesi Nurettin Sözen Caddesi ve Kirazlık Mahallesi Bey Sokağı’nda asfaltlama çalışmalarımız tamamlandı. Gerekli diğer bölgelerde de yenileme çalışmalarımız devam edecek. Yenilenen yollarımız, modern görünümüyle halkımızın kullanımına sunuluyor”
dedi.
Başkan Çifçi, asfalt çalışmalarının ilçenin ulaşım konforunu artırmaya ve yaşam kalitesini yükseltmeye yönelik önemli bir adım olduğunu vurguladı.
