reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem Sivas’a gurur yaşattılar! Vali’den tebrik

Sivas’a gurur yaşattılar! Vali’den tebrik

Türkiye'nin ilk ve tek Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2024'te derece elde eden Sivas BİLSEM öğrencileri, Millî Eğitim Müdürü Necati Yener ile birlikte Vali Yılmaz Şimşek'i ziyaret etti.

MUHABİR: Musaattin Oflaz

TEKNOFEST 2024'te iki 3'üncülük derecesi elde ederek önemli bir başarıya imza atan Sivas BİLSEM öğrencileri, Millî Eğitim Müdürü Necati Yener ile birlikte Vali Yılmaz Şimşek'i ziyaret etti.

Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Doğan Erol danışmanlığında Orman Korucuları takımı olarak İklim Değişikliği Araştırma Projeleri Yarışması çevre kategorisinde 3'üncü olan öğrenciler; Kerem Mert Kor ve Halil Yiğit Şenol ile Yine Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Doğan Erol danışmanlığında Sanayide Dijital Teknolojiler Yarışması temel kategorisinde 3'üncü olan öğrenciler; Süleyman Gürbüz, Mehmet Asaf Aydın ve Alperen Baş'ı tebrik eden Vali Yılmaz Şimşek, iki kategoride üçüncülük getiren projelerin detayları hakkında bilgi aldı.

Şimşek, öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek başarılarının devamını diledi. /Erhan AKSOY/ 

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...