reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
11
sivas360 Gündem SİBESKİ’den Hızlı Müdahale: Su Hattı Arızası Su Kesintisine Neden Olmadan Giderilecek

SİBESKİ’den Hızlı Müdahale: Su Hattı Arızası Su Kesintisine Neden Olmadan Giderilecek

Sivas Belediyesi SİBESKİ ekipleri, Halil Rıfat Paşa Caddesi'nde meydana gelen içme suyu hattı arızasına hızlı müdahalede bulundu. Çalışmalar sırasında su kesintisi yaşanmayacak.

MUHABİR: Musaattin Oflaz

Sivas Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü (SİBESKİ) ekipleri, Halil Rıfat Paşa Caddesi üzerinde bulunan 800’lük çelik içme suyu borusunda oluşan arızayı kısa sürede tespit ederek onarım çalışmalarına başladı.

Ekipler, vatandaşların su kesintisi yaşamaması adına tamirat sürecini titizlikle yürütüyor. Alanda yoğun bir şekilde çalışan teknik personel, arızanın en kısa sürede giderilmesi ve yolun yeniden trafiğe açılması için gece gündüz mesai harcıyor.

SİBESKİ yetkilileri, arızanın kalıcı şekilde çözülmesi için gerekli tüm önlemlerin alındığını, trafik güvenliği ve altyapı düzeninin de en kısa sürede normale döneceğini belirtti. Çalışmalar tamamlandıktan sonra cadde, tekrar trafiğe açılarak vatandaşların kullanımına sunulacak.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...