Sivas Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (SESOB) Başkanı Hakan Demirgil, Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken başkanlığında, Çanakkale’de gerçekleştirilen "Merkezi Eğitim Denetleme ve Danışmanlık Grubu" ile "Mesleki Eğitimi Geliştirme Kurulu" toplantısına katıldı.
Toplantıda, esnafların karşılaştığı sorunlar ve yaşadıkları sıkıntılar gündeme alındı. Başkan Demirgil, esnafın yaşadığı zorlukları aktardıktan sonra, alınan kararların esnaf camiası için faydalı olmasını temenni etti.
Toplantı sonunda, Demirgil, esnafın gelişen ekonomik şartlar altında daha güçlü bir şekilde ayakta durabilmesi için yapılacak düzenlemelerin önemine vurgu yaptı. Ayrıca, mesleki eğitimin güçlendirilmesi gerektiğini belirterek, bu tür toplantıların esnafın sorunlarına çözüm bulmada önemli bir rol oynadığını ifade etti.
