reklam
Sivas
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
15
sivas360 Gündem Polis depremzede çocuklara moral oluyor

Polis depremzede çocuklara moral oluyor

Polis depremzede çocuklara moral oluyor

KAYNAK: İHA

Malatya’da vatandaşların can ve mal emniyetini sağlayan polis, depremi yaşayan çocukların yaşadıkları travmaları atmalarına da yardımcı oluyor.

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler depremzedelerin can ve mal güvenliğinin sağlamalarının yanı sıra yaptıkları sosyal aktiviteler ile afetzedelere dost ellerini uzatıyor. Deprem bölgesinde yaşamlarını devam ettiren vatandaşların 7/24 görev yaparak can ve mal emniyeti sağlayan polis ekipleri düzenledikleri etkinliklerle çocukların yaşadıkları travmaları atmalarına da yardımcı oluyor.

Bu çerçevedeki çalışmalarını sürdüren ekipler kent merkezindeki konteyner ve çadır kentleri ziyaret ederek çocuklara çeşitli hediyeler dağıtıp onların mutlu olmalarını sağlıyor.

Yorumlar
Yorumlar yükleniyor...
Daha fazla yorum yükle...